Virtuelle kaffemøder er stadig relevante efter corona i Siemens Gamesa

Rikke Kjær Christiansen, turbineprojektleder, Siemens Gamesa, post corona
Illustration: Privatfoto.
Virtuelle møder stod deres prøve under coronanedlukningen, og fungerer ofte bedre end en hybrid af virtuelle og fysiske møder, mener Rikke Kjær Christiansen, turbineprojektleder hos Siemens Gamesa. Et virtuelt kaffemøde, der skulle samle socialt under nedlukningen, kommer over i arbejdsdagen efter corona.
Interview20. december 2021 kl. 09:00
errorÆldre end 30 dage

Et uformelt, virtuelt kaffemøde, som projektmedarbejderne kunne starte dagen med, var noget af det første turbineprojektleder i Siemens Gamesa Rikke Kjær Christiansen satte i værk, da Danmark blev lukket ned i marts sidste år. Men selvom virksomheden nu er meget tæt på en normal hverdag, så er kaffemødet et af de tiltag, der har vist sig levedygtigt.

»Det er en mulighed for at logge ind og mødes med dem, man kender, til en snak om løst og fast. De første 14 dage, vi var sendt hjem, handlede det meget om, hvordan vi skulle gribe hverdagen an, men nu er det mere et socialt kaffemøde,« fortæller Rikke Kjær Christiansen.

Selv benytter hun sig ikke så meget af muligheden længere, men det ændrer ikke på, at mødet tjener et godt formål:

»Jeg var selv meget med i starten, men væsentligt mindre nu. Andre bruger det stadig meget, fordi de har behov for noget socialt. Det er meget personafhængigt.«

Netop den sociale del af ledelsesopgaven var et af de områder, hun valgte at fokusere på, da projektdeltagerne blev sendt hjem.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger