Vild vækst tvinger iværksætter til at ansætte CEO i Unicontrol: »En lettelse at andre tager over«

23. august 2021 kl. 15:19
Ehsan Ekhlas, CCO, kommerciel direktør, Unicontrol, Forbes 30 under 30, tidliger CEO, men veg pladsen for en mere erfaren for at sikre vækst i virksomheden
Lige før sommerferien valgte Ehsan Ekhlas, civilingeniør og medstifter af Unicontrol, at overlade sin post som CEO til en anden. I stedet vil han koncentrere sig om at føre virksomhedens globale vækststrategi ud i livet. Illustration: Unicontrol.
Civilingeniør Ehsan Ekhlas har veget pladsen som CEO til mere erfarne kræfter i vækstkometen Unicontrol. Det handler om risikostyring, mener han, der nu som kommerciel direktør skal koncentrere sig fuldt ud om at opdyrke nye kunder og markeder i udlandet.
Artiklen er ældre end 30 dage

Det er gået rigtigt stærkt for Unicontrol, siden civilingeniør Ehsan Ekhlas og hans to kompagnoner i december 2018 etablerede virksomheden, som udvikler og producerer 3D-maskinstyring til alle typer gravemaskiner.

Medarbejderstaben er vokset fra syv i august 2020 til 25 i år, og der er nye stillinger på vej i takt med, at virksomheden er klar til yderligere vækst.

Læs hele artiklen

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 ugers gratis prøveabonnement. Betalingskort er ikke påkrævet, og du bliver ikke flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger