Video: Sådan fik GN Audio styr på forsyningskæden under corona

Julie Johansen, vice president, GN Audio, interviewes til Tech Management Forum af Steffen Villadsen
Illustration: Tech Management.
Virksomhedens produktion i Kina stoppede og dernæst eksploderede efterspørgslen på virksomhedens headsets på grund af corona. Det fortalte vice president Julie Johansen, GN Audio, om på Tech Management Forum i oktober. Se interviewet her, hvis du ikke nåede med til konferencen.
Interview18. november 2021 kl. 13:38
errorÆldre end 30 dage

Da corona lukkede det kinesiske samfund ned i begyndelsen af 2020, satte det en øjeblikkelig stopper for al produktion af GN Audios headsets og højtalere, der udvikles på hovedkontoret i Ballerup, men produceres i Kina.

Hvordan virksomheden håndterede nedlukningen, der skete fra den ene dag til den anden, fortalte vice president Julie Johansen om i en samtale med journalist Steffen Villadsen til Tech Management Forum den 7.oktober.

Hun fortæller blandt andet om, hvordan det blev nødvendigt at prioritere nogle kunder frem for andre, så beredskab, sundhedsvæsen og andre, der spillede en vigtig rolle under coronaen, kom forrest i køen.

Som producent af headsets oplevede virksomheden det paradoks, at efterspørgslen eksploderede på grund af hjemmearbejde, mens lagrene blev mere og mere tomme.

Modsat mange andre virksomheder var GN Audio dog heldigt stillet.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger