VIDEO: FLSmidth har sat sin supply chain på voldsom slankekur

Asger Lauritsen, FLS
Illustration: Tech Relations.
Hør FLSmidths indkøbsdirektør fortælle, hvorfor det har været en fordel at sige farvel til 90 procent af virksomhedens underleverandører.
Interview9. december 2021 kl. 08:00
errorÆldre end 30 dage

En af verdens største leverandører af udstyr til cement- og mineindustrien, FLSmidth, er gået fra 15.000 til 1.500 leverandører på godt fem år. Det har for det første forbedret indtjeningen i vriksomheden, men har også haft andre afledte effekter, som at virksomheden er blevet skarpere på at kunne styre differentiering af bestillinger på anlæg og reservedele, ligesom de færre leverandører også er en fordel ved inspektion. 

Det fortæller indkøbsdirektør i FLSmidth Asger Lauritsen til journalist Steffen Villadsen på Tech Management Forum, som du kan se eller gense herunder.

Læs også FLSmidths digitalisering kræver færre underleverandører

 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger