Vi holder flere møder end nogensinde før: Podcast forklarer hvorfor og giver råd til at gøre mødet til dagens højdepunkt

Foto : Freepik

Vi holder flere møder end nogensinde før: Podcast forklarer hvorfor og giver råd til at gøre mødet til dagens højdepunkt

»Er Anders her i dag?« spørger en kollega fra kontorets døråbning.  »Ja, men han er lige til møde,« svarer jeg kort uden at tænke videre over det. Så kalder jeg ellers min kollegas kalender frem på computeren. På skærmen foran mig er ugens skema plastret til med kulørte bokse, hvor min kollega skal forholde sig til alverdens sager i løbet af ugens fem arbejdsdage.  Og min kollega er ikke alene. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt