Vi holder flere møder end nogensinde før. Men hvordan kan vi gøre møderne til dagens højdepunkt? En svensk professor har måske svaret.
Vi holder flere møder end nogensinde før. Men hvordan kan vi gøre møderne til dagens højdepunkt? En svensk professor har måske svaret.

Foto : Freepik

Vi holder flere møder end nogensinde før: Podcast forklarer hvorfor og giver råd til at gøre mødet til dagens højdepunkt

»Er Anders her i dag?« spørger en kollega fra kontorets døråbning.  »Ja, men han er lige til møde,« svarer jeg kort uden at tænke videre over det. Så kalder jeg ellers min kollegas kalender frem på computeren. På skærmen foran mig er ugens skema plastret til med kulørte bokse, hvor min kollega skal forholde sig til alverdens sager i løbet af ugens fem arbejdsdage.  Og min kollega er ikke alene. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt