Vælg nærværet til og bliv en bedre leder

Autentisk nærværende ledelse
Illustration: Gyldendal.
BOGANMELDELSE: Der findes et væld at ledelsesbøger, der gennemgår talrige teorier for ledelse. Men hvordan fører man det rent praktisk ud i livet? Denne bog er den første praktikerbog, Tech Managements anmelder har læst om ledelse, og den er tilmed fyldt med talrige øvelser og eksempler på, hvordan du kan anvende det i din hverdag som leder.
20. juni kl. 10:05

Udgangspunktet i ‘Autentisk nærværende ledelse’  er, at man som leder både skal kunne kombinere nærværet for sine medarbejdere og kollegaer med sin egen autentiske energi. Man skal både kende sig selv og sine egne værdier samtidig med, at man skal være nærværende og lyttende over for sine omgivelser. I det hele taget skal man være til stede i nuet og ikke lade sig distrahere af tanker fra fortiden eller forhåbninger til fremtiden. Mange taler om autenticitet i ledelse, men glemmer vigtigheden af nærværet med andre, så ledelse nemt bliver selvcentreret.

Få fuld adgang til Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger