Universitetssamarbejder gør digitaliseringsprojekter mulige på Riget

Christian Michel Sørup
Teamleder Christian Michel Sørup fra Digitaliseringsenheden på Rigshospitalets Forbedringsafdeling. Illustration: Julie Ring-Hansen Holt.
Digitaliseringsenheden på Rigshospitalet understøtter klinikernes arbejdsprocesser og har blandt andet skåret halvanden dag af vagtplanlægningen for de ledende overlæger. Men de mange optimeringsløsninger ville aldrig være mulige uden et løbende samarbejde med universiteterne.
15. november 2021 kl. 12:17
errorÆldre end 30 dage

Hvis man kunne kombinere treenigheden af data om, hvor mange patienter, man kan presse igennem Rigshospitalet jf. hospitalets kvalitetskrav, med de ressourcer, der er til rådighed, og den aktivitet, hospitalet planlægger med, ville man have et rigtigt stærkt værktøj til at lave et sundhedsvæsen, der er i økonomisk balance og kan levere den bedste ydelse for de penge, man har.

Det er i korte træk det potentiale, teamleder Christian Michel Sørup fra Digitaliseringsenheden på Rigshospitalet har, og det potentiale, han drømmer om at realisere. 

Få fuld adgang til Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation. Få tilsendt tilbud.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger