Ugens tech-rundtur: Verdens største 3D-printer bygger en båd
Redaktør for Tech Management Anders Rostgaard Birkmann tager dig på tur rundt i verden til de teknologiske frontløbere.

Foto : Lasse Gorm Jensen

Ugens tech-rundtur: Verdens største 3D-printer bygger en båd

Kunstig intelligens rykker (igen), millionbesparelser på grund af data og algoritmer samt blockchain forklaret til et barn. Tag med på den ugentlige tech-rundtur med Tech Management.
🚌 Bystyret i Boston sparer millioner med data og algoritmer Alle taler om at blive datadrevne. Væk med mavefornemmelsen og brug af data til at træffe beslutninger, lyder mantraet. Det giver mening. Med vores talrige it-systemer kan vi høste flere og flere data. Spørgsmålet er bare, om vi fortolker dem rigtigt, og om de i sidste ende resulterer i bedre forretning.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt