Ugens tech-rundtur: Verdens største 3D-printer bygger en båd
Redaktør for Tech Management, Anders Rostgaard Birkmann, tager dig på tur rundt i verden til de teknologiske frontløbere.

Foto : Lasse Gorm Jensen

Ugens tech-rundtur: Verdens største 3D-printer bygger en båd

Kunstig intelligens rykker (igen), millionbesparelser på grund af data og algoritmer samt blockchain forklaret til et barn. Tag med på den ugentlige tech-rundtur med Tech Management.
🚌 Bystyret i Boston sparer millioner med data og algoritmer Alle taler om at blive datadrevne. Væk med mavefornemmelsen og brug af data til at træffe beslutninger, lyder mantraet. Det giver mening. Med vores talrige it-systemer kan vi høste flere og flere data. Spørgsmålet er bare, om vi fortolker dem rigtigt, og om de i sidste ende resulterer i bedre forretning.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]