Ugens tech-rundtur: Top 100 over gadgets i 2010'erne
Redaktør for Tech Management Anders Rostgaard Birkmann tager dig på tur rundt i verden til de teknologiske frontløbere.

Foto : Lasse Gorm Jensen

Ugens tech-rundtur: Top 100 over gadgets i 2010'erne

Vi kommer tilbage til de 100 gadgets længere nede. Men vi skal først forbi kunstig intelligens hos Starbucks, softwarerobotter og vareudleveringsrobotter.
🤓 Kan kunstig intelligens brygge bedre kaffe? Der står kunstig intelligens på henved hveranden tech-nyhed for tiden. Det er i alt fald den fornemmelse, man let kan sidde tilbage med. Her i den ugentlige tech-analyse forsøger vi at holde blikket på realiteterne - der, hvor det handler om at gøre teknologi til forretning.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt