Tidligere Mærsk-boss: Vi må ikke kvæle de små og mellemstore virksomheder

Foto : Intelligent Energi

Tidligere Mærsk-boss: Vi må ikke kvæle de små og mellemstore virksomheder

Regningen for corona-krisen må ikke tage kvælertag på de små og mellemstore virksomheder. Sådan lyder beskeden fra den tidligere Mærsk-topchef Nils Smedegaard Andersen, der beder politikerne om at være særligt opmærksomme.
Når den farlige smitte er drevet bort, og landet så småt åbner sig op mod sig selv og omverden, så skal landets politikere være særligt opmærksomme på ikke at komme til at kvæle de små og mellemstore virksomheder og i sidste ende det private initiativ. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Fakta om Nils Smedegaard Andersen
  • Uddannet: cand.oecon fra Aarhus Universitet. 
  • Nuværende bestyrelsesformand i blandt andet fødevaregiganten Unilever.
  • Har tidligere haft rollen som topchef i henholdsvis bryggerigiganten Carlsberg og efterfølgende hos A.P. Møller - Mærsk.

 

Seneste nyt