Telefonerne kimer hos landets erhvervshuse: Danske virksomheder efterlyser hjælp til digitalisering

Foto : Nanna Skytte

Telefonerne kimer hos landets erhvervshuse: Danske virksomheder efterlyser hjælp til digitalisering

Danske virksomheder giver i stor stil udtryk for, at de har brug for hjælp og vejledning, når det kommer til at komme godt igang med digitalisering. Det viser en rapport fra Dansk Industri. Hos Erhvervshus Midtjylland genkender man billedet.
Let vil de færreste nok kalde det at komme godt i gang med digitalisering. Det er da også netop det emne, som langt de fleste virksomheder ønsker erhvervshusenes hjælp til.  Det viser en undersøgelse fra Dansk Industri, der har spurgt flere end 7.000 virksomheder, hvad der er være relevant for dem, at få hjælp til. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

DET FÅR DU

- Visuel indsigt i undersøgelsen fra Dansk Industri

- Et bud på, hvad digitalisering og outsourcing har med hinanden at gøre. 

- Overblik over, hvor landets erhvervshuse er placeret. 

Sådan er undersøgelsen lavet

- Data er indsamlet via en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse blandt 7.364 virksomheder i perioden april-maj 2019.

- Virksomheder inden for de brancher, som DI repræsenterer, bl.a. produktion, transport, fødevarer, engroshandel, rådgivning og service, har svaret på undersøgelsen.

- Svarkategorier for så vidt angår vejledning fra erhvervshusene er udformet på baggrund af information fra KL og Erhvervsministeriets aftale om rammerne for erhvervshuse for 2019-2020 (offentliggjort den 25. februar 2019).

- Data i undersøgelsen er opdelt På baggrund af de kommuner, der hører under erhvervshusenes geografiske dækningsområde jf. KL og Erhvervsministeriets aftale om etablering af tværkommunale erhvervshuse (offentliggjort den 25. oktober 2018).

- Virksomheder har i gennemsnit sat 2,3 krydser i deres prioritering af vejledning fra erhvervshusene. Antallet af krydser er ens i alle tre størrelseskategorier,der indgår i undersøgelsen.

Kilde: Dansk Industri.

Seneste nyt