Tech-rundturen: Sådan skal du bemande din organisation i fremtiden

Rostgaard
Redaktør for Tech Management Anders Rostgaard Birkmann tager dig på tur rundt i verden til de teknologiske frontløbere. Illustration: Lasse Gorm Jensen. Se større version
Analyse1. december 2019 kl. 11:00
errorÆldre end 30 dage

??‍?‍?? Er det rette miks af kompetencer den nye valuta?

Midt i fascinationen af nye teknologier kan det være let at overse den menneskelige dimension.

Ofte hører vi om, hvordan robotter overtager rutineprægede opgaver fra mennesker både på kontoret og i fabrikshallerne. Vi taler imidlertid ikke voldsomt meget om, hvad de mennesker, hvis opgaver der nu overtages, i stedet skal bruge deres tid på.

Men hvad nu hvis, det er det vigtigste at tale om?

I denne uge faldt jeg over en rapport fra HR-konsulentvirksomheden Capita om morgendagens HR-strategi i en tid med mange nye teknologier. Titlen er »Robot wars or automation alliances? People, technology and the future of work«.

Lad os lige lige varedeklarere virksomheden bag rapporten først. Firmaet har en naturlig grund til at tale de menneskelige ressourcer op, da det er firmaets forrretningsgrundlag.

Ikke desto mindre rejser CEO Chantal Free fra Capita nogle interessante spørgsmål i et indlæg på Future of Work Hub – spørgsmål, som alle ledere bør reflektere over.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.