Tech Management udkommer også som magasin: Nu er første udgave på gaden

Foto : Lasse Gorm Jensen

Tech Management udkommer også som magasin: Nu er første udgave på gaden

Det første magasin fra Tech Management er færdigt. Læs om Dorthe Martinsen fra BM Silo, der valgte at benytte sin egen specielle metode til digitale omstilling og få det store overblik over teknologien alle taler om, når vi giver dig en Executive Briefing om kunstig intelligens.
Foruden daglige historier og ugentlige nyhedsbreve, udkommer Tech Management også som magasin. I det første magasin, der netop er kommet fra trykken, kan du møde virksomheden Hovmand, der er kåret som danmarksmester i digitalisering, og du kan komme med på besøg hos BM Silo, hvor Dorthe Martinsen med sin egen metode satte sig for at sætte gang i den digitale omstilling uden brug af smarte konsulenter og buzzwords. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

DET FÅR DU

Mulighed for at læse Tech Management som magasin. 

Indblik i teknologierne bag kunstig intelligens samt mulighed for at blive klogere på, hvilke krav fremtiden stiller til nordiske ledere.