Synspunkt: Kunstig intelligens kan træffe hurtigere og bedre beslutninger

Som leder kan du bruge kunstig intelligens til at bakke dig op, når det kommer til at tage beslutninger. Det gælder uanset hvilken branche, du måtte arbejde i som leder og uanset om det er i en mindre eller mellemstor virksomhed, mener serieiværksætter og forfatter Jonathan Løw.
Det føles frigørende at træffe beslutninger, men det kan også være forbundet med angst, hvis man nu vælger at gå i den forkerte retning som leder eller medarbejder. Derfor har jeg ofte oplevet organisationer, der godt nok i deres strategidokumenter vægter at være beslutningskraftige og innovative, men i praksis ikke får omsat strategierne til kultur.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

DET FÅR DU

Iværsætter Jonathan Løws bud på, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at understøtte din ledelse i beslutningsprocesser. 

BLÅ BOG: JONATHAN LØW

Jonathan Løw (f. 1978) er iværksætter, foredragsholder og rådgiver indenfor iværksætteri, markedsføring og innovation.

Han har været med i opstarten af 5 virksomheder samt skrevet 3 bøger om emnet. 

Foruden ovenstående har Jonathan Løw været ansat som online chef hos Bog & idé samt investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Han er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske (Top 100 Talent-listen) samt har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med virksomheden engodsag.dk.

Jonathan Løw er 40 år gammel og bor i Højbjerg syd for Aarhus.

Latest news