Storstrømsbroen er et projekt i særklasse og kræver fuld værktøjskasse

23. september 2021 kl. 10:39
Niels Gottlieb, Vejdirektoratet
Projektleder Niels Gottlieb styrer det komplekse projekt - her fra stilladset rundt om det 12.100 ton tunge fundament til den største bropille og med udsigt til den nuværende Storstrømsbro. Illustration: Julie Ring-Hansen Holt.
Korruptionshistorier, ekspropriering, stålelementer fra Wuhan og en skala, der er sjælden i Danmark, er alt sammen ingredienser i byggeriet af den nye Storstrømsbro. Det er langtfra hverdagskost for en projektleder – men det er også det, der fascinerer projektchef i Vejdirektoratet Niels Gottlieb.
Artiklen er ældre end 30 dage

På et stort område på den nordvestlige del af Masnedø ved Vordingborg har Vejdirektoratet slået lejr. Hvor der før lå et gartneri, ligger nu asfalt og store haller, hvor elementer til Danmarks tredjestørste bro er ved at blive støbt. Ude på arealet arbejder mere end 150 mand på at bygge fundamentet til broens højeste pylon på 100 meter. Fundamentet alene vejer 12.100 ton. Det er så stort, at projektchef Niels Gottlieb kommer til at smile begejstret over hele femøren, mens han fortæller om de størrelsesforhold, han de seneste otte år har jongleret med.

Læs hele artiklen

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 ugers gratis prøveabonnement. Betalingskort er ikke påkrævet, og du bliver ikke flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger