Støvede manualer bliver erstattet af XR på Randers-fabrik

digitalisering hounö
Rasmus R. Hansen er product manager hos Hounö. Illustration: Hounsö.
Kvalitetssikring, tidsbesparelse og økonomisk gevinst er de tre store motiverende faktorer for at implementere digitale arbejdsinstruktioner i produktionen hos østjyske Hounö. Derfor har virksomheden bl.a. testet AR-briller i oplæringen af nye medarbejdere i forbindelse med ny strategilægning.
25. april kl. 10:06

»Jeg tror, vi ser ind i en tid, hvor der bliver flere og flere jobskifte. 25 års medarbejderjubilæer bliver sjældne. Hvis vi skal kunne håndtere flere ind og flere ud oftere, har vi brug for, at det måske kun tager én dag i stedet for 14, før folk arbejder og giver værdi. Og det er vigtigt, at vi får speed på den proces,« siger Rasmus R. Hansen, der er production manager hos Hounö A/S, som er i gang med at afprøve digital oplæring som erstatning for sidemandsoplæring i produktionen. 

Randers-fabrikken, der producerer kombiovne til blandt andet hospitaler, hoteller og restauranter, har nemlig de seneste år oplevet, at den unge generation skifter job oftere end deres forældres generation samtidig med, at virksomheden opererer i en branche præget af skiftevis op- og nedture i produktionen på grund af travle og mindre travle perioder.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger