Staermose øger omsætning og skaber bedre arbejdsmiljø med digitalisering

John Stærmose
Adm. direktør i Staermose Industry John Stærmose står selv for hele processen omkring digitalisering i virksomheden - det er billigere og hurtigere, mener han. Illustration: Staermose Industry.
Staermose Industry ville ikke nå i mål med sin digitalisering, hvis de ikke kunne udvikle og teste i driften undervejs og købe sig til hjælp ad-hoc, siger direktør John Stærmose, der selv har haft hånd i hanke med hele digitaliseringsprocessen.
8. november 2021 kl. 14:30
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Staermose Industry har en vækststrategi, der betyder, at virksomheden skal omsætte for 100 millioner kroner i 2025. Det kan ikke lade sig gøre med de hænder, jern- og metalforarbejdning virksomheden har i dag. Derfor satte adm. direktør John Stærmose gang i en digitaliseringsstrategi for fire år siden. 

»Vores mål er at opsamle en masse data og få vores ERP-system til at behandle data for os. Det, der virkelig batter, er, at vi har besluttet, at det netop er ERP, der er masteren,« fortæller direktøren.

Få fuld adgang til Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation. Få tilsendt tilbud.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger