Staermose øger omsætning og skaber bedre arbejdsmiljø med digitalisering

John Stærmose
Adm. direktør i Staermose Industry John Stærmose står selv for hele processen omkring digitalisering i virksomheden - det er billigere og hurtigere, mener han. Illustration: Staermose Industry. Se større version
Staermose Industry ville ikke nå i mål med sin digitalisering, hvis de ikke kunne udvikle og teste i driften undervejs og købe sig til hjælp ad-hoc, siger direktør John Stærmose, der selv har haft hånd i hanke med hele digitaliseringsprocessen.
8. november 2021 kl. 14:30
errorÆldre end 30 dage

Staermose Industry har en vækststrategi, der betyder, at virksomheden skal omsætte for 100 millioner kroner i 2025. Det kan ikke lade sig gøre med de hænder, jern- og metalforarbejdning virksomheden har i dag. Derfor satte adm. direktør John Stærmose gang i en digitaliseringsstrategi for fire år siden. 

»Vores mål er at opsamle en masse data og få vores ERP-system til at behandle data for os. Det, der virkelig batter, er, at vi har besluttet, at det netop er ERP, der er masteren,« fortæller direktøren.

For ham handler digitalisering om at få en computer til at varetage manuelle processer, og udover gennemsigtighed i produktionshistorikken, er en af de gevinster, virksomheden i Odder indtil videre har opnået, er, at én medarbejder tager sig af al løn, indkøb, fakturaer og HR – næsten med tryk på én enkelt knap.

ERP har givet bedre arbejdsmiljø

Valget af ERP som master skyldes, at det er her, alle ‘de smarte ting foregår’, som John Stærmose siger. Systemet er udbygget med de moduler, der er relevante for virksomheden, så det for eksempel opsamler alle tidsstemplinger, som både anvendes til at se status for ordren men også til lønbehandling, så alle får en korrekt løn, og virksomheden sparer en masse tid.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.