SMV:Digital udskyder stor digitaliseringspulje på grund af coronavirus

Foto : Kamstrup

SMV:Digital udskyder stor digitaliseringspulje på grund af coronavirus

Alt imens der bliver tilbudt milliardhjælp fra regeringen og en bred samling af Folketingets partier, må virksomhederne vente med at søge det store tilskud til den digitale omstilling. Puljens åbning er nemlig udskudt på grund af coronavirus.
Virksomheder, der havde set frem i mod at søge om 100.000 kroner til at købe privat rådgivning til at komme igang med digitaliseringen af deres forretning, må sætte ambitionerne på pause.  De seneste uger er det danske erhvervsliv blevet kastet ud i en decideret storm af den smitsomme coronavirus, der har lagt landet øde og samtidigt ødelagt forretningsgrundlaget for mange virksomheder. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt