SMV:Digital udskyder stor digitaliseringspulje på grund af coronavirus

Foto : Kamstrup

SMV:Digital udskyder stor digitaliseringspulje på grund af coronavirus

Alt imens der bliver tilbudt milliardhjælp fra regeringen og en bred samling af Folketingets partier, må virksomhederne vente med at søge det store tilskud til den digitale omstilling. Puljens åbning er nemlig udskudt på grund af coronavirus.
Virksomheder, der havde set frem i mod at søge om 100.000 kroner til at købe privat rådgivning til at komme igang med digitaliseringen af deres forretning, må sætte ambitionerne på pause.  De seneste uger er det danske erhvervsliv blevet kastet ud i en decideret storm af den smitsomme coronavirus, der har lagt landet øde og samtidigt ødelagt forretningsgrundlaget for mange virksomheder. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt