Små og mellemstore virksomheder har masser af ideer til at klare krisen

Foto : Louise Vogdrup-Schmidt

Små og mellemstore virksomheder har masser af ideer til at klare krisen

Coronakrisen er en stor udfordring for de fleste virksomheder, men der er alligevel grund til forsigtig optimisme, siger lektor Jeppe Christoffersen fra CBS på baggrund af data fra mere end 2.500 danske SMV’er. 
Hver dag siden 3. april har Jeppe Christoffersen sammen med professor Thomas Plenborg fra Center for Ejerledede Virksomheder på CBS sendt et spørgeskema ud til 500 virksomheder. Og hver dag har de fået svar, ikke fra 500, men fra en samlet set lang række primært små og mellemstore virksomheder. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt