Christian Holmegaard Mossing, forretningschef for Data, Analyse og Planlægning i Niras, i arbejdet med kortene på en workshop.
Christian Holmegaard Mossing, forretningschef for Data, Analyse og Planlægning i Niras, i arbejdet med kortene på en workshop.

Foto : NIRAS

Skal teknologi drøftes i bestyrelsen? Teknologiens svar på bilkort kan være vejen frem

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras turnerer i øjeblikket rundt med en form for kortspil, hvor hvert enkelt kort beskriver en ny teknologi. Hør, hvad to virksomheder mener, man kan få ud af dem, og hvorfor de er relevante i den strategiske dialog om nye teknologier.
Sommetider falder man over en lille nyhed, hvor man instinktivt tænker: »Argh … det virker lige lovligt letkøbt.« Sådan en oplevelse havde jeg for nylig.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Nævnte firmaer

Teknologi-kortene
  • Kortspillet er udviklet af ph.d.-studerende Sidsel Katrine Ernstsen, og det skal vise, hvordan nye teknologier kan påvirke og udvikle byggebranchen.
  • Kortene med de 22 teknologier har fået navnet Technology Cards. Inspirationen til kortene kommer fra 80’ernes bilkort. 
  • Hver af de enkelte teknologier er kort beskrevet – suppleret med plusser og minusser for branchen, og hvor meget de har indflydelse på byggeriets eller anlægsprojektets tre faser: projektering, opførelse og drift.

Seneste nyt