Skal kunstig intelligens skrives ind i grundloven?

Med ny teknologi følger ofte også et nyt ansvar. Det gælder eksempelvis for AI, som har store potentialer på både godt og ondt. Co-founder & CMO hos JumpStory Jonathan Løw lægger op til, at der bliver formuleret politiske og etiske retningslinjer for brugen af kunstig intelligens.
I de seneste 15-20 år har der været løbende debat om, hvorvidt nye områder som fx miljøet og naturens rettigheder burde indgå i grundloven. Indtil videre har det ikke ført til nogle lovændringer, men måske endnu et aspekt burde indgå i en eventuel kommende ændring af grundloven – menneskerettighederne i forhold til kunstig intelligens (AI).
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Nævnte firmaer

Seneste nyt