Direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard.
Direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard.

Foto : Digitaliseringsinstituttet

SERIE: Sådan bliver du digital leder #2

It og data falder ind under kategorien ‘forretningskritisk’ i dag, så for at være en digital leder, skal du have forankret ansvaret for ny teknologi og evalueringen af den i din organisation.
Som leder i dag skal du ikke bare mestre ledelse, men også have overblik over teknologier, der kan digitalisere din forretning med mening. I en serie på fire afsnit bringer vi en række anbefalinger til, hvordan du bliver en god, digital leder.
Få fuld adgang til Tech Management?
Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Pernille Kræmmergaard

Grundlægger, ejer og direktør for Digitaliseringsinstituttet, er uddannet cand.merc. og har en ph.d.-grad i teknologisk og organisatorisk forandring. Tidligere professor ved Aalborg Universitet og gæsteprofessor ved IT-Universitetet i København. Har i mere end 20 år forsket i digital omstilling og i samspillet mellem strategi, teknologi, organisation og lederskab for at skabe forretningsmæssig værdi. Har desuden skrevet to bøger om digital transformation og digital modenhed.

Tilmeld dig gratis Tech Management Forum

7. Oktober - Tivioli Hotel & Congress Center i København

Tech Management Forum er en netværkskonference for ledere og projektledere i virksomheder og organisationer under teknologisk transformation. 

Du får viden om de nyeste trends inden for projektorganisation- og forandringsledelse, og konkrete projektværktøjer til bl.a. ressourcestyring, tidsregistrering, agilitet og porteføljeledelse. 

Du får war stories fra fem stærke keynotes - heriblandt Asger Lauritsen fra FLSmidth - der har kæmpet med store transformationsprojekter. I de seneste år med coronaepidemien som bagtæppe. Hør, hvad de gjorde, og lær af dem. 

Læs mere og se programmet her

Er du abonnent på Ingeniøren, Tech Management eller et af vores øvrige PRO-medier, så få VIP-billet her 

Seneste nyheder