Schneider Electric: Organiseret brok bliver brugt til produktudvikling

8. november kl. 06:00
Kvalifik/Unsplash
»Vi har holdt fast i navnet brokkemøde, selvom jeg jo godt kunne tænke mig at kalde sådan noget co-creation. Men hvis du går ud og inviterer en håndværker til co-creation, kommer der ikke nogen overhovedet,« siger produktmanager hos Schneider Electric Mark Bitsch. Illustration: Kvalifik/Unsplash.
Virksomheder bruger i stigende grad kunderne til at hjælpe med at udvikle produkterne ligesom Schneider Electric, der har afholdt brokkemøder for elektrikere i 25 år. Men der er både fordele og ulemper ved co-creation, mener ekspert.

»Vi sidder godt inde i et møde ovre i Jylland, og så kommer den lokale elektriker gående ind med bare tæer i træsko og det halve af håndværkerbagen synlig. Så tager han hele lokalet ved at sige “Jeg løb tør for benzin – det må I sgu undskylde.” Og så går der ikke fem minutter, inden han har overtaget mødet og står oppe ved tavlen og tegner og fortæller. Det er jo supersjovt at møde sådan nogle drenge der,« beretter Karsten Jakobsen. 

Få fuld adgang til Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 uger gratis prøve abonnement til Tech Management. Betalingskort er ikke påkrævet, og du vil ikke blive flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger