Schneider Electric-direktør sikrede overlevelse med smart factory-teknologi

SE smart factory
Direktør Mogens Auchenberg og projektleder Quintin Delpopolo inspicerer det system, Lean Digitization System, der er rygraden i produktionen. Illustration: Jeppe Carlsen. Se større version
Schneider Electrics fabrik i Danmark har arbejdet så målrettet med smart factory-teknologi, at fabrikken er blevet certificeret 'smart factory' som den første i koncernen - og hovedkontoret rent faktisk har valgt at flytte produktion til Danmark.
11. oktober 2021 kl. 08:51
errorÆldre end 30 dage

Det var et spørgsmål om overlevelse, da direktør Mogens Auchenberg for Schneider Electric i Ringsted besluttede at løfte fabrikken ind i fremtiden og opnå koncernens ‘smart factory’-mærkat. 

»Vi vidste, der ville blive investeret penge i et pilotprojekt, og hvis vi skulle overleve, skulle vi være en del af noget større,« forklarer fabriksdirektøren om de indledende tanker, der nu har ledt til, at fabrikken er den første, der er blevet certificeret ‘smart factory’ i Schneider Electric-familien.

I 20 år har fabrikken, der primært producerer stikkontakter og datakonnektorer, arbejdet med lean og blev i 2006 certificeret internt af Schneider Electric.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.