Samarbejde med vidensinstitutioner gav gevinst: Skubber fødevare-startup ind i afgørende fase

Da Jeanette Hvam og hendes partner gik i gang med udviklingen af deres 'digitale næse', der kan afgøre fødevarers friskhed, havde de brug for hjælp til den tunge udvikling. Den fik de i projektet AutomationsBoost og et stærkt samarbejde med flere af landets universiteter. Læs mere om samarbejdet, og få ideer til, hvordan du selv kommer i gang. 
Ny og avanceret teknologi og et startup-setup er ikke med garanti en kombination, der altid bærer frugt. I hvert fald ikke, hvis udviklingen er teknologitung og kræver særlig specialiseret viden og faciliteter. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Om AutomationsBoost

- Innovationsprogrammet AutomationsBoost løber i perioden 2016-2020

- Programmet er støttet af Den Europæiske Regionalfond og Syddansk Vækstforum.

- Målet er at styrke innovationen i små og mellemstore virksomheder ved at igangsætte innovationssamarbejder mellem små og mellemstore virksomheder med et automatiseringsbehov, leverandører af automatiseringsløsninger i Region Syddanmark og vidensinstitutioner.

- Programmet sigter efter at skabe mindst ni nye løsninger til automatisering og dermed bidrage til at skabe 80 nye job, 200 mio. kr. i meromsætning samt 80 mio. kr. i mereksport.

- Erhvervshus Syddanmark og RoboCluster er operatør på projektet, og sammen med Syddansk Universitet, Teknologisk Institut med flere udgør de et udvalg, der skal udvælge mindst ni innovationssamarbejder.

- I hvert innovationssamarbejde skal der indgå mindst tre små og mellemstore virksomheder, hvoraf en er leverandør af automatiseringsløsninger samt mindst en vidensinstitution.

Latest news