Samarbejde med vidensinstitutioner gav gevinst: Skubber fødevare-startup ind i afgørende fase

Da Jeanette Hvam og hendes partner gik i gang med udviklingen af deres 'digitale næse', der kan afgøre fødevarers friskhed, havde de brug for hjælp til den tunge udvikling. Den fik de i projektet AutomationsBoost og et stærkt samarbejde med flere af landets universiteter. Læs mere om samarbejdet, og få ideer til, hvordan du selv kommer i gang. 
Ny og avanceret teknologi og et startup-setup er ikke med garanti en kombination, der altid bærer frugt. I hvert fald ikke, hvis udviklingen er teknologitung og kræver særlig specialiseret viden og faciliteter. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Om AutomationsBoost

- Innovationsprogrammet AutomationsBoost løber i perioden 2016-2020

- Programmet er støttet af Den Europæiske Regionalfond og Syddansk Vækstforum.

- Målet er at styrke innovationen i små og mellemstore virksomheder ved at igangsætte innovationssamarbejder mellem små og mellemstore virksomheder med et automatiseringsbehov, leverandører af automatiseringsløsninger i Region Syddanmark og vidensinstitutioner.

- Programmet sigter efter at skabe mindst ni nye løsninger til automatisering og dermed bidrage til at skabe 80 nye job, 200 mio. kr. i meromsætning samt 80 mio. kr. i mereksport.

- Erhvervshus Syddanmark og RoboCluster er operatør på projektet, og sammen med Syddansk Universitet, Teknologisk Institut med flere udgør de et udvalg, der skal udvælge mindst ni innovationssamarbejder.

- I hvert innovationssamarbejde skal der indgå mindst tre små og mellemstore virksomheder, hvoraf en er leverandør af automatiseringsløsninger samt mindst en vidensinstitution.

Seneste nyt