Den årlige Gartner-konference i Barcelona samler ledere fra hele verden. I løbet af en håndfuld dage forsøger de at få indblik i, hvordan fremtiden kommer til at se ud.
Den årlige Gartner-konference i Barcelona samler ledere fra hele verden. I løbet af en håndfuld dage forsøger de at få indblik i, hvordan fremtiden kommer til at se ud.

Foto : Gartner

Særligt 3 typer specialister bliver en mangelvare for SMV'erne og 9 andre højdepunkter fra verdens toneangivende digitale konference

Gartner-konferencen i Barcelona kan give svar på meget. Efter en kaskade af oplæg har vi på redaktionen udvalgt en række hovedbudskaber, der er relevante for de danske SMV'er.
I lokale efter lokale på CCIB-konferencecentrets lange gange i Barcelona er der oplæg. Oplæg om alt fra såvel digitale forretningsstrategier og fremtidens teknologier til oplæg om strategier for rekruttering af specialister og ledernes rolle over for hinanden i den morderne organisation. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt