Den årlige Gartner-konference i Barcelona samler ledere fra hele verden. I løbet af en håndfuld dage forsøger de at få indblik i, hvordan fremtiden kommer til at se ud.
Den årlige Gartner-konference i Barcelona samler ledere fra hele verden. I løbet af en håndfuld dage forsøger de at få indblik i, hvordan fremtiden kommer til at se ud.

Foto : Gartner

Særligt 3 typer specialister bliver en mangelvare for SMV'erne og 9 andre højdepunkter fra verdens toneangivende digitale konference

Gartner-konferencen i Barcelona kan give svar på meget. Efter en kaskade af oplæg har vi på redaktionen udvalgt en række hovedbudskaber, der er relevante for de danske SMV'er.
I lokale efter lokale på CCIB-konferencecentrets lange gange i Barcelona er der oplæg. Oplæg om alt fra såvel digitale forretningsstrategier og fremtidens teknologier til oplæg om strategier for rekruttering af specialister og ledernes rolle over for hinanden i den morderne organisation. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]