Den årlige Gartner-konference i Barcelona samler ledere fra hele verden. I løbet af en håndfuld dage forsøger de at få indblik i, hvordan fremtiden kommer til at se ud.
Den årlige Gartner-konference i Barcelona samler ledere fra hele verden. I løbet af en håndfuld dage forsøger de at få indblik i, hvordan fremtiden kommer til at se ud.

Foto : Gartner

Særligt 3 typer specialister bliver en mangelvare for SMV'erne og 9 andre højdepunkter fra verdens toneangivende digitale konference

Gartner-konferencen i Barcelona kan give svar på meget. Efter en kaskade af oplæg har vi på redaktionen udvalgt en række hovedbudskaber, der er relevante for de danske SMV'er.
I lokale efter lokale på CCIB-konferencecentrets lange gange i Barcelona er der oplæg. Oplæg om alt fra såvel digitale forretningsstrategier og fremtidens teknologier til oplæg om strategier for rekruttering af specialister og ledernes rolle over for hinanden i den morderne organisation. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt