Sådan bliver du digital leder #4

Pernille Kræmmergaard
Direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard. Illustration: Digitaliseringsinstituttet. Se større version
Nu skal dine digitale ambitioner implementeres, og det kræver blandt andet, at alle lederne i jeres organisation har forståelse for teknologi og it, og at du kan lede mangfoldighed. Tag testen nederst på siden og test din organisations digitale parathed.
Guide13. oktober 2021 kl. 13:08
errorÆldre end 30 dage

Som leder i dag skal du ikke bare mestre ledelse, men også have overblik over teknologier, der kan digitalisere din forretning med mening. I en serie på fire afsnit bringer vi en række anbefalinger til, hvordan du bliver en god, digital leder. Direktør for Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard fører dig gennem de fire overordnede trin: strategi, teknologi, organisation og ledelse gennem de næste fire uger, hvor du til slut kan teste din egen modenhed gennem et værktøj, Digitaliseringsinstituttet stiller eksklusivt til rådighed for Tech Managements læsere.

----------------------------------------

 

Vi er nået til fjerde og sidste del i serien om, hvilke evner din organisation skal mestre og du skal besidde som digital leder. Det fjerde afsnit handler netop om ‘ledelse’, efter du har fået styr på strategi, teknologi og organisation.

Inden for ledelse peger direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard på tre evner: evnen til at udøve multiplitetsledelse, at alle ledere skal have blik for teknologi og dataledelse og endelig evnen til at lede transformation.

»Multiplitetsledelse betyder, at du skal kunne lede mange typer af medarbejdere og deres forskellige ansættelsesforhold, lede en mangfoldighed af kunder og flere forskellige bundlinjer,« siger Pernille Kræmmergaard. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.