Det er urealistisk at tro, at man kan nå lige så mange arbejdsopgaver, når man arbejder hjemme og samtidig har børn, der skal passes og undervises, pointerer civilingeniør Camilla Kring, Super Navigators.
Det er urealistisk at tro, at man kan nå lige så mange arbejdsopgaver, når man arbejder hjemme og samtidig har børn, der skal passes og undervises, pointerer civilingeniør Camilla Kring, Super Navigators.

Foto : Andreas Houmann

Sådan arbejder du hjemmefra, selvom skoler og institutioner holder lukket

Før Covid-19 arbejdede vi hjemme for at få fred og ro. Nu er hjemmearbejdspladsen et miskmask af kontor, skole, daginstitution og kantine. Ekspert i balance mellem arbejdsliv og privatliv giver gode råd.
Indtil for mindre end 14 dage siden var en hjemmearbejdsdag noget, man tog sig for at få uforstyrret tid til at koncentrere sig om en vanskelig opgave eller ro til at færdiggøre en rapport før deadline. Sådan er det bare ikke mere, for coronakrisen har vendt verden på hovedet, og der er i allerhøjeste grad behov for at justere på balancen mellem arbejde og privatliv, mener civilingeniør Camilla Kring, Super Navigators.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Sådan strukturerer du din hverdag under corona

Få overblik over din nye situation. Her kan det være en god idé at foretage en tidsregistrering af ugens 168 timer.

Fokus. Not to do. Prioriteringer. Man kan ikke være lige så produktiv under corona, hvis man har børn i hjemmet.

Rytme. Hverdagsrytmen ændres. Om at finde en ny rytme. Balance mellem præstation og restitution. Det er ikke muligt at kunne klare samme mængder møder online, som man har fysiske møder. Det kræver mere energi at sidde i online-møder. Hold flere pauser.

Ro. Gå en tur. Hvor finder du rum for ro. Som A-menneske kan du finde rum for ro om morgenen, inden din familie vågner. Som B-menneske kan du finde ro om aftenen, når resten af husstanden (måske) sover.

Kilde: Camilla Kring, Super Navigators

Seneste nyt