Robotterne skal lære at begå sig hos Engskov Maskinfabrik
Engskov Maskinfabrik

Foto : Engskov Maskinfabrik

Robotterne skal lære at begå sig hos Engskov Maskinfabrik

Engskov Maskinfabrik indkøbte i 2019 to svejserobotter, som skulle hjælpe med at optimere produktionen. Der var bare ikke nogen i huset, der kunne styre dem ordentligt. Et projekt med SMV:Digital-støtte er nu ved at rette op på det, fortæller teknisk chef Alex Johansen. 
Situationen var ved at blive kritisk i 2019 for Engskov Maskinfabrik.  Virksomheden med base i Ringsted havde investeret i to svejserobotter, der skulle gøre arbejdet hurtigere på maskinfabrikken. Problemet var, at man ikke havde forudset, hvor svære robotterne var at programmere og betjene. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt