Regeringen hæver loftet: Parat til at dække op til 30.000 kroner af de ansattes løn

Foto : Bigstock

Regeringen hæver loftet: Parat til at dække op til 30.000 kroner af de ansattes løn

Arbejdsmarkedets parter har sammen med regeringen mandag aftalt, at virksomheder nu skal kunne få kompenseret en større andel af de ansattes løn. Loftet hæves for både funktionærer og timelønnede.
Når danske virksomheder beslutter at sende medarbejderne hjem på grund af de pressede omstændigheder, så kan de nu få dækket op til 30.000 kroner af medarbejderens løn.  Det er resultatet af en aftale mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter, der blev indgået mandag eftermiddag. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Nævnte firmaer

Seneste nyt