Rapport: Digitalisering som middel til en bæredygtig byggebranche

Skyskraber
Illustration: Grand Warszawski. Se større version
Rapport3. marts 2021 kl. 15:48
errorÆldre end 30 dage

Byggebranchens fælles udviklingsplatform, ConTech Lab, har udgivet rapporten Digitalisering som middel til en bæredygtig byggebranche, der sigter mod at give et bredt perspektiv på, hvordan byggebranchen kan optimere deres teknologiforbrug til bedst muligt at fremme og udvikle bæredygtigt byggeri. 

Bag rapporten står et bredt udsnit af byggeriets virksomheder. Rapporten giver et overblik over de mest anvendte bæredygtighedsteknlogier i branchen og bruger specifikke cases til at illustere, hvordan digitalisering og teknologiudviklingen kan løfte branchens indsats for en bæredygtig fremtid. Rapporten giver i den forbindelse den enkelte virksomhed inspiration til hvilke teknologier, der er modne og effektive at implementere.

Rapporten illustrerer blandt andet, at teknologier i meget begrænset omfang implementeres, på trods af at de er modne og implementérbare. Det skyldes særligt, at mange virksomheder mangler viden og digitale kompetencer, hvilket efterlader dem med et stort uforløst potentiale. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.