Professorer øjner stort potentiale for vækst med nye teknologier: Her er tre genveje til digitalisering

Foto : Nanna Skytte

Professorer øjner stort potentiale for vækst med nye teknologier: Her er tre genveje til digitalisering

Fra forskellige hjørner af forskningsverdenen sætter de danske professorer Jan Stentoft fra Syddansk Universitet, Mette Neville fra Aarhus Universitet og Astrid Heidemann Lassen fra Aalborg Universitet dagligt fokus på den teknologiske omstilling i virksomhederne. Her er deres bedste råd til, hvordan man bedst kommer i gang.
Bestyrelserne skal på banen Bestyrelser har behov for mere viden om nye teknologier, lyder det fra professor Mette Neville fra Aarhus Universitet. Digitale teknologier bør være en del af virksomhedsbestyrelsers strategiske arbejde.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]dk

Det får du i artiklen

Der er mange veje til digitalisering - for mange. 

I denne artikel giver tre af landets skarpeste professorer deres bud på, hvordan du kommer godt i gang.