Professorer øjner stort potentiale for vækst med nye teknologier: Her er tre genveje til digitalisering

Foto : Nanna Skytte

Professorer øjner stort potentiale for vækst med nye teknologier: Her er tre genveje til digitalisering

Fra forskellige hjørner af forskningsverdenen sætter de danske professorer Jan Stentoft fra Syddansk Universitet, Mette Neville fra Aarhus Universitet og Astrid Heidemann Lassen fra Aalborg Universitet dagligt fokus på den teknologiske omstilling i virksomhederne. Her er deres bedste råd til, hvordan man bedst kommer i gang.
Bestyrelserne skal på banen Bestyrelser har behov for mere viden om nye teknologier, lyder det fra professor Mette Neville fra Aarhus Universitet. Digitale teknologier bør være en del af virksomhedsbestyrelsers strategiske arbejde.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Det får du i artiklen

Der er mange veje til digitalisering - for mange. 

I denne artikel giver tre af landets skarpeste professorer deres bud på, hvordan du kommer godt i gang. 

Seneste nyt