Professor anbefaler ledere at træde i karakter i krisen: "Optimisterne vinder altid"

Foto : Steen Thomsen

Professor anbefaler ledere at træde i karakter i krisen: "Optimisterne vinder altid"

Det nytter ikke at sætte sig ind på direktørkontoret og græmme sig over den akutte forretningsmæssige krise. Sådan lyder beskeden fra CBS-professor Steen Thomsen. "Der behov for, at man går foran og viser vejen," siger han. Få hans råd til, hvordan du skal håndtere situationen.
I slutningen af februar så verden en del lysere ud. Mange virksomheder havde fint gang i forretningen, ledigheden havde stået bomstille i 15 måneder, og kun de fremmeste analytikere i bankerne kunne se de mørke sygdomsbefængte skyer samle sig i horisonten. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt