Overskudsvarme gør Coops ferskvarelager i Brøndby uafhængigt af naturgas

9. marts kl. 11:17
Coop, Brøndby
Det kræver energi at køle ferskvarerne i Coops 35.000 m2 store lagerareal i Brøndby. Illustration: Coop.
Coops kæmpemæssige ferskvarelager i Brøndby skal i 2023 udnytte overskudsvarme til at gøre sig fri af naturgas. I fremtiden skal det udbredes til flere af koncernens bygninger, lyder det fra energichef i Coop, Nicki Pagh Børgesen.

Når du køber en pakke tomater eller mozzarellaost nede i supermarkedet, har varerne været forbi et ferskvarelager, inden de landerpå hylderne. 

Men ferskvarelagerne bruger store mængder energi på at holde varerne friske. Energi, der for Coops ferskvarelager i Brøndbys vedkommende hidtil er kommet fra naturgas. 

Læs hele artiklen

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 ugers gratis prøveabonnement. Betalingskort er ikke påkrævet, og du bliver ikke flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger