Overblik: AI-lovgivning er på vej - i flere retninger

Foto : Phonlamaiphoto / Bigstock

Overblik: AI-lovgivning er på vej - i flere retninger

AI-våben bandlyses, biler blåstemples og ansigtsgenkendelse deler vandene.
Det tog mange år fra mobiltelefonen blev opfundet, til at lovgivere begyndte at regulere, hvordan den må bruges, mens man kører bil. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Kathleen Walch
Kathleen Walch
Illustration: Cognilytica

Kathleen Walch er Principal Analyst og medstifter af Cognilytica, som er en research- og rådgivningsvirksomhed inden for AI.

Seneste nyt