Opskrift på digital virksomhed: en problemløser, en gadgetfikseret it-person og tid til at eksperimentere

Man tager to engagerede ansatte, et par hundredetusinde kroner og tid og lyst til at eksperimentere, og så er man i gang med at digitalisere sin virksomhed. Det har i hvert fald været opskriften for ADP, der driver havnen i Nyborg og Fredericia, og som her deler ud af erfaringerne med at samle data og skabe nye systemer i havnen.
Eva Bonne Alkærsig taler i forvejen meget og hurtigt, og hun bliver konstant afbrudt af Steen Kristensen. De to er som henholdsvis forretningsudviklingschef og it manager i ADP, Associated Danish Ports, ansvarlige for digitaliseringen i virksomheden. Og det er tydeligt at høre, at de har arbejdet tæt sammen i hele 2019 om havnevirksomhedens arbejde med at blive digitale.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Det får du i artiklen
  • Syv råd til at gå ind i arbejdet med digitalisering i din virksomhed
  • Historien om, hvilken forskel det gør for en virksomhed at få bilagene op af de fysiske skuffer og ind på en fælles digital platform

  • Indsigt i, at digitalisering ikke behøver være en stor forkromet plan, men kan være skridtvis eksperimenteren

Seneste nyt