Opskrift på digital virksomhed: en problemløser, en gadgetfikseret it-person og tid til at eksperimentere

Man tager to engagerede ansatte, et par hundredetusinde kroner og tid og lyst til at eksperimentere, og så er man i gang med at digitalisere sin virksomhed. Det har i hvert fald været opskriften for ADP, der driver havnen i Nyborg og Fredericia, og som her deler ud af erfaringerne med at samle data og skabe nye systemer i havnen.
Eva Bonne Alkærsig taler i forvejen meget og hurtigt, og hun bliver konstant afbrudt af Steen Kristensen. De to er som henholdsvis forretningsudviklingschef og it manager i ADP, Associated Danish Ports, ansvarlige for digitaliseringen i virksomheden. Og det er tydeligt at høre, at de har arbejdet tæt sammen i hele 2019 om havnevirksomhedens arbejde med at blive digitale.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Det får du i artiklen
  • Syv råd til at gå ind i arbejdet med digitalisering i din virksomhed
  • Historien om, hvilken forskel det gør for en virksomhed at få bilagene op af de fysiske skuffer og ind på en fælles digital platform

  • Indsigt i, at digitalisering ikke behøver være en stor forkromet plan, men kan være skridtvis eksperimenteren

Seneste nyt