Opgør med fortidens synder: Lille forhandler vil nu selv udvikle sin it-platform

Forhandleren af malkeudstyr Milcotec har grebet it-tøjlerne og udvikler nu selv sin egen it-platform for at fremtidssikre forretningen. Læs, hvorfor det er vigtigt for ejerleder Gerth Petersen, at it-udvikling nu bliver en del af kerneforretningen.
Et af lokalerne i kontorbygningen hos virksomheden Milcotec har i løbet af efteråret været omdannet til et fotostudie. I midten af rummet står en hvid boks beklædt med hvidt stof omringet af kraftige lamper. Lige ved siden af opstillingen ligger en o-ringspakning til en malkerobot.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Det får du i artiklen
  • Forklaringen på, hvorfor Milcotec selv udvikler sin it-plaform frem for at købe en færdig løsning hos et eksternt bureau.

  • En ejerleders overvejelser om, hvorfor det kan være svært at gøre de digitale tanker til virkelighed.

  • Fif til, hvordan man i en lille virksomhed arbejder med relativt avanceret it-udvikling.

Om Milcotec
  • Milcotec ApS forhandler malkerobotter og malkeudstyr og har mere end 12 års erfaring på bagen.

  • Virksomheden ligger ved Aabenraa og sælger ud over i Danmark til kunder i Tyskland og Holland.

  • Milcotec er stiftet af Gerth Petersen, der før sin tid som selvstændig var direktør for malkerobotproducenten Lely i Danmark.

Seneste nyt