Odense SMV’er stikker af fra alle andre: Investerer mere i ny teknologi

Foto : Infogram

Odense SMV’er stikker af fra alle andre: Investerer mere i ny teknologi

Færre SMV'er end sidste år vil på landsplan øge investeringerne i digitalisering og automatisering, selv om det formentlig vil kunne give dem en konkurrencefordel. I Odense er billedet imidlertid anderledes.
Ny teknologi, digitalisering og automatisering er vejen til vækst og velstand i dansk erhvervsliv. Ikke mindst i den store underskov af SMV-virksomheder, der udgør 99 procent af alle danske virksomheder.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Nævnte firmaer

SMV Barometret

Revisionshuset BDO måler hvert år tilstanden hos de mindre og mellemstore virksomheder i SMV Barometret. 

Barometret bygger på gennemgangen af 30.000 virksomhedsregnskaber og 1400 spørgeskemabesvarelser. 

Digitaliserings- og automatiseringselelementet er hvert år med i undersøgelsen, og det er derfor muligt at sammenligne data fra år til år.