Nyt værktøj til ledere: Træn de svære medarbejdersamtaler i virtual reality

Foto : Nanna Skytte

Nyt værktøj til ledere: Træn de svære medarbejdersamtaler i virtual reality

Afskedigelser, svære møder og nervøsitet for at tale for store forsamlinger. Kendte problemstillinger for mange ledere, er nu kan træne de svære situationer i virtual reality.
Ikke alle opgaver i lederjobbet er lige morsomme. Det ved de fleste. Det er naturligvis ikke rart at skulle afskedige en medarbejder på grund af nødvendige besparelser, ligesom det heller ikke er alle, der føler sig trygge ved at skulle holde en vigtig tale foran en stor forsamling. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt