Nyt medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Nyt medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

https://techmanagement.dk/3612

9. sep 2019 14:53
Erhvervsminister Simon Kollerup har netop udpeget Mette-Marie Harild som nyt medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Udpegningen sker på baggrund af indstilling fra Dansk Erhverv. Til daglig er Mette-Marie Harild vice president i virksomheden Medtronic, der er førende inden for medicoteknologi. Hun er desuden medlem af Dansk Erhvervs bestyrelse.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt