Nyt bud på bæredygtig fremtid: En dansk digital andelsbevægelse for fødevarebranchen og landbruget

Foto : Lars Havn Eriksen / Scanpix / Danmarks Naturfredningsforening

Nyt bud på bæredygtig fremtid: En dansk digital andelsbevægelse for fødevarebranchen og landbruget

Siri-kommissionen har i dag lanceret ideen om en digital andelsbevægelse for at løse en af de helt udfordringer for fremtiden globalt set: at skaffe mad nok til hele klodens befolkning i fremtiden på bæredygtig vis. Der er allerede meget digitalisering i både i fødevarebranchen og landbruget i Danmark, men data kan udnyttes meget bredere, lyder det fra kommissionen.
Andelsbevægelsen skal genoplives for dansk landbrug og fødevareproduktion. Denne gang skal det bare være digitalt. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]