Nyt bud på bæredygtig fremtid: En dansk digital andelsbevægelse for fødevarebranchen og landbruget

Foto : Lars Havn Eriksen / Scanpix / Danmarks Naturfredningsforening

Nyt bud på bæredygtig fremtid: En dansk digital andelsbevægelse for fødevarebranchen og landbruget

Siri-kommissionen har i dag lanceret ideen om en digital andelsbevægelse for at løse en af de helt udfordringer for fremtiden globalt set: at skaffe mad nok til hele klodens befolkning i fremtiden på bæredygtig vis. Der er allerede meget digitalisering i både i fødevarebranchen og landbruget i Danmark, men data kan udnyttes meget bredere, lyder det fra kommissionen.
Andelsbevægelsen skal genoplives for dansk landbrug og fødevareproduktion. Denne gang skal det bare være digitalt. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt