Stillman Stig Juhl-Rasmussen koordinerer med chaufføren fra Albani om, hvordan Fynsk Forår øllet fra Ørbæk Bryggeri skal pumpes ud af lastbilen og ind i destilleriet.
Stillman Stig Juhl-Rasmussen koordinerer med chaufføren fra Albani om, hvordan Fynsk Forår øllet fra Ørbæk Bryggeri skal pumpes ud af lastbilen og ind i destilleriet.

Foto : Nyborg Destilleri

Nyborg Destilleri i lynomstilling: producerer nu 1.000 liter ethanol i døgnet

EU, fem statslige myndigheder og Nyborg Kommune er der blevet indhentet tilladelser og dispensationer hos for at kunne omstille spiritusproduktion til husholdningssprit til brug i mangelvaren håndsprit. Men nu er første produktion i fuld gang.
Efter et intenst hækkeløb for at skaffe de nødvendige tilladelser og dispensationer satte Nyborg Destilleri her til formiddag en produktion af det første batch med husholdningssprit 90 procent ethanol i gang til brug i håndsprit, der er blevet en udpræget mangelvare i Danmark.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt