Ny undersøgelse: Coronakrisen gør ondt på danske virksomheders likviditet

Foto : Bigstock

Ny undersøgelse: Coronakrisen gør ondt på danske virksomheders likviditet

Danske virksomheder kæmper med kassebeholdningen under den nuværende krise. Godt hver tiende virksomhed løber tør for likviditet, når hjælpepakkerne udløber i begyndelsen af juli. Det viser en ny undersøgelse foretaget af PwC og Axcelfuture.
Den nuværende krise gør ualmindeligt ondt på de danske virksomheder på trods af de igangværende hjælpepakker. Erhvervslivet er hårdt ramt af krisen på tværs af alle sektorer, og det kan ses på livkviditetsbeholdningen.  Revisionshuset PwC har sammen med tænketanken Axcelfuture gennemgået tusindvis af danske virksomheders regnskaber, og resultaterne er bekymrende. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Nævnte firmaer

Om undersøgelsen fra PwC og Axcelfuture
  • Undersøgelsen er baseret på de nyeste regnskaber fra ca. 35.000 danske selskaber.
  • Virksomhederne har sammenlagt godt en million ansatte, hvilket svarer til ca. halvdelen af de beskæftigede i de private virksomheder.
  • Rapporten er udarbejdet af Axcelfuture i samarbejde med PwC.

 

Seneste nyt