Ny uddannelse i datanalyse skal hjælpe SMV'ere

Foto : Erhvervsakademiet Dania i Viborg

Ny uddannelse i datanalyse skal hjælpe SMV'ere

Erhvervsakademiet Dania i Viborg åbner nu for ansøgere til en hel ny uddannelse i dataanalyse. Formålet med uddannelsen er at uddanne kandidater, der kan give SMV'erne hjælp til at håndtere den stigende datamængde.
Om to år kan SMV'erne få hjælp af nyuddannede kandidater i "datanalyse." Erhvervsakademiet Dania i Viborg åbner nemlig til sommer for en ny uddannelse, som skal uddanne kandidater, der kan gå ind i virksomheder og hjælpe med at overkomme de voksende datamængder.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Fakta: Ny uddannelse i dataanalyse
  • 1,5-årig top-up uddannelse på bachelorniveau
  • Databehov, datahåndtering og dataanalyse er i fokus på de to første semestre, mens 3.semester foregår i praktik i en virksomhed og med at skrive bachelorprojekt
  • Fagene på studiet bliver blandt andet datajura, datakildeforståelse, machine learning, proces analyse, big data, datavisualisering og organisatorisk datamodenhedsanalyse

Kilde: Erhvervsakademi Dania i Viborg.

Seneste nyt