Tune Hein taler i sit virke med virksomheder, der i kor savner evnen til at eksekvere strategien. Det kræver, at man som leder konstant holder kompleksiteten nede og handlekraften oppe, siger han.
Tune Hein taler i sit virke med virksomheder, der i kor savner evnen til at eksekvere strategien. Det kræver, at man som leder konstant holder kompleksiteten nede og handlekraften oppe, siger han.

Foto : Tune Hein / Manipulation: Nanna Skytte

Ny teknologi får virksomheders organisationer til at vokse vildt: "Kun én gruppe kan trække i den anden retning: lederne"

Hver dag vokser kompleksiteten i virksomheders organisationer. En af årsagerne er nye teknologiers indtog. Derfor skal lederne bruge mere handlekraft, lyder det i en ny bog. Forfatter til bogen, Tune Hein, giver her sit bud på hvordan.
"Personerne i rundkredsen skal nu filtre sig sammen. Når cirklen er filtret sammen, råbes der på 'Kluddermor': 'Kluddermor, Kluddermor, kom og hjælp'. Kluddermors opgave er nu at filtre cirklen ud, så de står i den oprindelige kreds."
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

DET FÅR DU

- En række argumenter for, at handlekraft er en afgørende kompetence for organisationer, hvis de skal omfavne digital transformation.

- Tre gode råd til, hvordan den evne kan styrkes. 

BLÅ BOG: TUNE HEIN

Rådgiver inden for ledelse og strategi.

Forfatter til flere bøger, blandt andet 'Disrupt eller dø', som han skrev sammen med direktøren for Columbus IT, Thomas Honoré.

Uddannet på DTU, CBS og IMD.

Seneste nyt