Ny hjælp på vej til virksomheder: Årsrapporten kan udskydes med tre måneder
Erhvervsminister Simon Kollerup (S) står sammen med finansminister Nicolai Wammen (S) og skatteminister Morten Bødskov (S) bag den nye hjælpepakke til virksomhederne, der er ramt af coronavirussens effekter.

Foto : Keld Navntoft

Ny hjælp på vej til virksomheder: Årsrapporten kan udskydes med tre måneder

Fristen for at aflevere årsrapporter vil nu ifølge et nyt lovforslag blive skubbet med tre måneder for at give virksomhederne mere tid til at håndtere den aktuelle krisesituation. Det aflaster omkring 200.000 virksomheder, skriver Erhvervsministeriet.
Erhvervsminister Simon Kollerup har sat et nyt tiltag i gang for at hjælpe virksomhederne, der har travlt under krisen forårsaget af corona.  Fristen for at aflevere årsrapporter bliver rykket med tre måneder fra 31. maj til ultimo august, skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt