Novo Nordisk gør sine hoser grønne hos kommende it-specialister

Senior Vice President for Global IT i Novo Nordisk Anders Romare vil gerne lære ITU's studerende, at Novo Nordisk ikke bare er en medicinalvirksomhed, men også en spændende it-arbejdsplads.
Senior Vice President for Global IT i Novo Nordisk Anders Romare vil gerne lære ITU's studerende, at Novo Nordisk ikke bare er en medicinalvirksomhed, men også en spændende it-arbejdsplads. Illustration: Novo Nordisk. Se større version
Et eksternt innovationskontor på ITU skal styrke Novo Nordisk i en digitalisering, industrien ifølge medicinal-giganten har været for længe om at komme i gang med. Gennem hackathons, fælles projekter og sociale events vil Novo Nordisk gøre sin 2.000 mand store it-afdeling lækker for kommende it-specialister.
14. oktober kl. 09:45
errorÆldre end 30 dage

Medicinalindustrien er måske ikke det første sted, nyuddannede it-specialister kigger hen, når de skal lede efter et spændende it-job med udfordringer. Og det vil Novo Nordisk gerne lave lidt om på med deres nye kontor, Novo Nordisk Digital Innovation Hub ITU, på IT-Universitetet i København. 

»Vi er kendt som medicinalvirksomhed, men hvis du arbejder med it, er vi et lidt mindre stærkt brand, selvom vi har en stor it-afdeling. Så for mig handler det om at gøre os interessante for potentielle fremtidige it-medarbejdere,« forklarer Anders Romare, der er Senior Vice President for Global IT i Novo Nordisk – en afdeling på 2.000 medarbejdere, der sidder i over 45 lande.

1.600 af dem sidder i Danmark, Indien og USA, hvor Global IT har udviklingsafdelinger. Her bliver der lige nu arbejdet intenst med digitalisering på flere områder, som for eksempel optimering af værdikæden, fortæller Anders Romare. 

»Det lyder måske kedeligt, men det er virkeligt spændende, hvis du for eksempel kan anvende AI eller machine learning til at opdage nye præparat-kandidater gennem simulering. Teknologi kan fuldstændigt ændre den måde, man opdager nye præparater på,« siger CIO’en. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Forsiden