Christina Lyngbye er HR-konsulent hos Newsec. Hun har sammen med sine kolleger arbejdet med nye digitale værktøjer under den nuværende corona-krise.
Christina Lyngbye er HR-konsulent hos Newsec. Hun har sammen med sine kolleger arbejdet med nye digitale værktøjer under den nuværende corona-krise.

Foto : Newsec

Newsec rekrutterer fortsat nye medarbejdere på trods af corona-krisen: Her er, hvad HR-afdelingen har lært

Hvordan sørger man for at holde gang i rekrutteringen, når de almindelige fysiske samtaler umuliggøres af corona-smitten? Digitale samtaler er naturligvis et værktøj, men det kan ikke stå alene, fortæller HR-konsulent Christina Lyngbye fra ejendomsforvaltningsselskabet Newsec.
Hos ejendomsforvaltningsselskabet Newsec er man løbende på jagt efter nye medarbejdere. Der er gang i branchen, og det betyder, at HR-afdelingen med jævne mellemrum har nye annoncer slået op i jagten på de helt rigtige kandidater. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Fakta om Newsec

- Newsec er et ejendomsforvaltningsselskab, der udlejer boliger og erhvervslejemål i hele landet. 

- Virksomheden havde i 2019 en omsætning på 376 millioner kroner og leverede et driftsresultat på 5,1 millioner kroner. 

- Ifølge regnskabet er der lige knap 500 ansatte i virksomheden, der løbende ansætter medarbejdere. 

- På trods af den nuværende krise, jager HR-afdelingen p.t. blandt andet ejendomsadministratorer, driftschefer og folk til regnskabsafdelingen.  

Seneste nyt