Morgendagens tech-trends

Deloittes tiende årlige rapport om tech-trends kommer vidt omkring – fra DevSecOps til kunstig intelligens over erfaringsbaseret marketing. Fokus er på de teknologier, som forventes at skabe nye strategiske muligheder.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

Tech Trends 2019: Beyond the digital frontier er udarbejdet af Deloitte, der er et af verdens største konsulenthuse og det største revisionsselskab i Danmark med over 2500 ansatte fordelt på 19 lokale kontorer i Danmark og Grønland. 

Seneste nyt