Minister med opfordring til virksomhederne: "Find løsninger, der passer til jeres arbejdsplads i stedet for at fyre folk"

Foto : DOLLE

Minister med opfordring til virksomhederne: "Find løsninger, der passer til jeres arbejdsplads i stedet for at fyre folk"

Landets virksomheder skal benytte regeringens tilbud om lønkompensation for at skabe det bedst mulige udgangspunkt for at komme godt videre, når coronakrisen er aftaget. Det understreger beskæftigelsesministeren.
Hvis dansk erhvervsliv skal lande på benene, når coronakrisen tager af, så kræver det, at virksomhederne benytter de ordninger, som regeringen har etableret. Sådan lyder opfordringen fra beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S), der tirsdag morgen holdt et kort pressemøde i Københavns Lufthavn. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt